2011 ♥

Jag började det nya året med att åka till Teneriffa i en vecka. Annars var inte januari så speciell. Jag roade mig själv med att fördubbla mig själv en söndag och jag njöt av snön.
I februari hände det inte särskilt mycket. Jag åkte till fjällen en vecka och fotade självporträtt.
I mars köpte jag min moppe, tog moppekurs, fotade Becca och tog självporträtt. Åkte även på en känslostark resa till Polen. Åkte skidor med klassen och hade en miljon prov i skolan.
I april fyllde jag äntligen 15 år! Jag fotograferade även Becca i både vitsippor och på berg. Sedan förevigade jag vårens vackraste blommor, blåsipporna!
I maj visade jag dagens outfit (vilket jag typ aldrig gör nu för tiden), var på bassholmen över en helg och fotograferade hästar och vass. Sedan fotade jag en ladugård i solnedgången på en cykeltur.
I juni köpte jag mina bruna fina skor och bar de när jag slutade 8:an. Sedan strosade jag runt i min jumpsuit, gjorde moppeprovet och klarade det. Tog två av mina favoritbilder med en cykel och fina Becca och Lollo. Avslutade juni med att åka till spanien i en vecka med orkestern. En hel vecka i värmen med mina fina tjejer ♥
I juli njöt jag av sommaren, kollade när mina vänner konfimerades. Fotograferade Becca som vampyr och tog självporträtt.
I augusti var jag på Bassholmen en vecka och njöt av sommaren. Var sedan på Bornholm i några dagar. Får inte glömma att jag även var ute med båten i några dagar och blev jättebrun. Började skolan igen!
Den 7 september köpte jag äntligen min Nikon D7000!! Åkte på läger, färgade håret för första gången och käkade annanas. Såg på många dokumentärer när det var 10år sedan terrorattackerna i USA. Sedan fick jag inflamation i luftrören eller något liknande och var sängliggades i en vecka med feber, huvudvärk och hosta till tusen.
I oktober fotograferade jag Becca och Marcus i solnedgången, hängde med Lovisa i några dagar och fotade med Julia och Lollo.
I november blev jag kär i JC lite spike, satte upp fina frisyrer, målade en döskalle och njöt av hösten.
I december saknade jag snön, köpte fina ringar, fotade frost och självporträtt. Sedan firade jag självklart JUL och sedan drog jag till Lanzarote och avslutade år 2011 i värmen.
2011 har varit ett händelserikt år som jag kommer minnas. Jag är övertygad om att 2012 kommer bli minst lika bra eller bättre. Detta år kommer jag sluta 9:an och börja gymnasiet och ett nytt kapitel i mitt liv kommer att börja. Jag är redo för nya äventyr..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0