Vinn en goodiebag ♥

Jag är med i en tävling om att vinna en goodiebag!

Klicka på länken för att vara med och tävla
http://lamammavita.blogg.se/2010/september/tavling.html
Fotoutrustningen ♥

UNDER UPPBYGGNAD!!!


Normandie ♥

För dom som inte vet det så var jag i frankrike i sommras.
Hela vår familj satte sig i vår överpackade bil och åkte ner till Normandie i frankrike. Det var en helt fantasktisk upplevelse för vi var och kollade på många spännande saker från andra världskriget och även andra saker som en flera tusen år gammal "tapet". Vi bodde också i en söt lite by där alla sprang omkring med baguetter under armarna precis som alla fördommar säger. Vi var också och kollade på krigskyrkogårdar, rättare sagt 2. Det var extremt gripand och se dessa oendligt många kors. Där det också står namn och hur gamla dom var när dom dog på de flesta kors. Det är de som bilden visar. Horisonten är lite sne men det bjuder jag på ;)Träning? ♥

Är lite klyven för jag har varit sjuk i helgen och jag vet inte riktigt om jag ska gå på träningen. Antagligen går jag i alla fall men ändå.
Jag tänkte att ni ville se lite nya bilder här på bloggen för jag har en del sedan sist jag blogga. Denna blid fota min vän elin på mig för ett tag sedan när jag sovde över hos henne. För en gång skull blev jag hyfsat bra på bild vilket jag aldrig blir.


Tävling ♥

Jag är med och tävlar om en bloggdesign hos JULIA IVARSSON :)
Anmäl er ni också!

Öken ♥

Som ni kanske har märkt är det lika torrt som i öknen på bloggfronten. Jag vet, jag vet. Jag skäms över det men nu ska jag försöka att ta tag i det igen.
Jag hade gärna uppdaterat oftare men jag får ingen insperation eftersom jag ej har photoshop och kan därför aldrig göra något med mina bilder eller bloggdesign. För jag är SÅ less på min bloggdesign. Ge mig insperation snälla..


RSS 2.0