På bättringsvägen ♥

Känner mig betydligt bättre idag, jag hoppas på att kunna gå till skolan imorgon. Fradagar brukar vara en ganska soft dag så jag får se, om jag går till skolan kommer nog det svåraste vara att gå upp så tidigt. Varje dag som jag har varit sjuk har jag stigit upp klockan 10/11 varje morgon. Bara tanken på att sitga upp klockan 6 är inte särskilt lockande ;)

Hur som hälst fick jag lite besök idag. Sara och Julia kom och hälsa på mig typ 10min och jag fick Daim av dom :) Tack så jätte mycket tjejer det lyste verkligen upp min dag ♥ Nu har jag kraft att kämpa vidare :)

Borde gå och duscha nu, känns som om jag inte gjort det på evigheter. Linnea=Lortgris :D ♥ 


Ses alla sötnosar :) ♥


Insperation ♥

Som sagt när man sitter hemma hela dagarna blir man ju lite koko (vilket syns tydligt på mig). Men jag har också fått extremt mycket insperation här hemma. Jag har bland annat målat/ritat ganska mycket. Mycket och mycket jag har ritat 2 teckningar men denna teckning ni ser till vänter tog cirka 2 timmar att rita. För er som inte känner mig så bra så ska ni veta att 2 timmar är extremt länge för mig. Jag brukar nämligen slänga ihop en teckning på cirka 30 minuter. SÅ denna gången är jag förvånad att jag stod ut.
Tycker dock fortfarande att det finns detaljer som bör fixas till: Tänderna, håret m.m.

Åter till verkligheter. Tyvärr har jag inte blivit frisk ännu, vid det här laget lider jag. Jag har feber, en kraftig hosta och snor som rinner ur min näsa konstant. 
Vet inte om jag hinner bli så frisk så att jag kan gå till skolan den här veckan men jag håller tummarna och hoppas så innerligt.

För jag längtar verkligen till mina kompisar ♥

Ses snart ♥ // Linnea.

Vill även att ni ska gissa vem denna bloggersa är :)

Funderingar ♥

Vill bara meddela att "smått & Gott" har bytt namn till "Funderingar":D ♥

Sjukling ♥

Vakna upp imorse och kände mig krasslig (fortsättning på det jag kände i helgen). Så jag stannade hemma idag, som vanligt när man är hemma från skolan sitter man bara vid datan hela dagen hahah. Så ni kan ju gissa vad jag har gjort idag :)


När man sitter så har hemma början man ofta fundera, detta gjorde jag! Och jag har suttit och funderat på att färga håret, vet inte riktigt om jag vågar men om jag gör det så vill jag färga mer brun. Kastanjebrunt? nee nu måste jag förtsätta att fundera ♥Puss och kram skummbanan ;)

(Bilden är ej från idag)


Glass ♥

Skulle varit med Julia idag men jag kände mig inte så bra så vi skippade det. Så idag har jag mest suttit vid datorn, men efter maten gjorde jag en liten efterätt: Glass men hemmagjord chokladsås (jag gjorde den igår) och riven vit choklad ;) Blev faktiskt riktigt gott! ♥
Slänger in en bild på den :)Smått & Gott ♥

Har idag skapat en ny kategori: Smått & Gott!
I denna kategori kommer jag att skriva om lite olika saker som jag har köpt eller sett ;)
som ni kanske hör så vet jag inte riktigt själv vad jag kommer skriva i den :) ♥

Vill ha sommar NUU!

Sepia ♥

Hela dagen har varit allmänt seg, Jag har slappat, slappat, slappat och fixat köket. Ja, ni förstår att jag känner mig seg. Jag har också känt mig lite konstig i halsen, vet ej vad det beror på antagligen att jag gick runt i Göteborg igår med bara ett par tunna leggings (skitsmart). Jag tackar gud NOT! För min hals gör att jag inte kan åka till Julia och sova där. Men nu måste jag gå och öva på valthornet! Sedan blir det Lördagsmys med chips och dip ! :) ♥


HM.com ♥

Satt och "surfa" på datorn och då kom jag in på internet shoper (ex. hm.com, lindex.com m.m.) På hm.com hittade jag två helt underbara plagg som jag helt enkelt fick måste ha känslan för..  Jag får helt enkelt ta ett snack med mamma ;) hehe ♥Ursäkta dålig kvalité! ♥

Avatar ♥

Ja, ni hörde rätt! Jag ska gå på Avatar med Julia idag :) ska bli super kul, ska snart göra mig i ordning. Det är bara det att det känns som om filmerna bara blir längre och längre nu för tiden, när jag var lite var filmer bara 1h och 40m ungefär, nu är dom flesta filmer 2h och 40m. Det är inget jag stör mig på för man får ju mer bio för pengarna men ändå. Är det ingen annan som tänkt på detta? ♥Twilight böckerna ♥

Jag har blivit sjuk, jag har fått twilight-febern ♥ Jag har helt och hållet blivit förälskad i böckerna. Jag fick dom tre första i pocket, i julklapp det är bara det att den fjärde boken finns inte i pocket så jag måste vänta i månader, MÅNADER! Tills fjärde boken kommer ut :( jag vet inte hur jag ska överleva! Just nu lever jag på att se new moon på bio flera gånger, se klipp på youtube, se twilight och gå och drägla över dom böckerna jag har hemma! JAG HAR BLIVIT GALEN! HJÄLP! ♥Vintersnuva ♥

Alla pratar så mycket om det nya året och snackar om att man borde få en bra start, min egen start har varit super låg förskyld första dagen på nya året och har varit det sedan dess. Men nu har jag piggat på mig och åkt in till Göteborg för att hämta ut ett par nya glasögon :)

Bjuder på en bild som jag tog en tidig morgon på frosten utanför fönstret.

RSS 2.0