Födelsedag ♥

Igår (26/4) fyllde lilla jag eller ska jag säga stora för jag kan nu förmedla att jag har fyllt 14år.
På min födelsedag väcktes jag av min familj med presenter på morgonen, då fick jag en vågtång och en bok om fotografering av Scott kellby. Har redan börjat läsa i den och där är rolig och lärorik på samma gång, tummen upp för det!
Jag åkte till skolan och hade en vanlig skoldag och allt känns som vanligt, när jag kom hem gick jag med en kompis eller rättare sagt Joel, till affären och han köpte godis till mig som födelsedagspresent, på vägen hem sedan så kom det (ursäkta mitt språk men..) en himla snorunge och säger såhär till som (jag går och äter godis):
- Kan jag få? snälla.. snälla..
Jag blev helt paff och såg antagligen ut som en fågelholk för jag har aldrig sett denna lilla tjej förut.
jag svarar:
- eh.. jag vet inte..
Och går snappt vidare. Tigger man verkligen godis från främlingar? KNAPPAST!

Var sedan på orkestern (spelar valthorn) och min kompis får hela orkestern att ställa sig upp och sjunga för mig, jag måste sett ut som en tomat för jag kunde känna att jag hettade som sjutton i ansiktet.
När jag sedan kom hem var farmor och farfar hemma hos oss och ..ah.. ni kanske inte vill veta i detalj vad vi gjorde hela kvällen men i present fick jag fyra macrolinser och en väska/påse/what ever (vet inte iktigt vad det var).
Lägger upp bilder på presenterna när vår stora dator har lagat sig.

Förra helgen var jag och fira min födelsedag hos mormor och morfar, min moster var även där. Då fick jag filmerna New moon, Twilight och Horton. Jag fick även lite andra saker som presentkort och örhängen m.m.

Jag är med andra ord supernöjd med min födelsedag och mitt fjortonårsfyllade nu är jag redo för att längta efter att bli 15.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0