Packa ♥

Tjena bloggen ! ♥
springer runt här hemma och packar. Det är inte lätt att komma ihåg alla saker man tänkt sig att ta med. Men jag kan inte packa hela tiden utan jag måste av och an springa till läxböckerna för att försöka få något gjort, vilket är en bra tanka eftersom jag har både SO-prov och Matteprov på tisdag. Man kan ju inte precis säga att allt blir lättare av att jag fortfarande inte är helt frisk från mig himla försylning. Jag kommer sova gott inatt om man säger så hehe. Kan ens liv bli värre än att man har allergi just nu OCKSÅ?! Jag skulle bara vilja ställa en fråga! Vad vill gud mig? ;)
Nejj, nu måste springa iväg och försöka få ner något mer i resväskan än strumpor :)

Sjuk ♥

Ursäkta men FAN, jag sitter här hemma och snörvlar med feber och det är FEM dagar kvar tills jag åker till Turkiet. Man vill ju inte vara förskyld när man är utomlands. Men mitt liv består just nu inte bara av förskyldning det finns lite glädje också :) och gissa vad! jo pappa köpte en kameraväska till mig i förrgår, för den jag hade innan var en gammal handväska som var skit. Först var det tänkt att jag skulle köpt den för mina egna pengar men så sa pappa:
- Jag har bestämt mig för att du får en kameraväska av mig nu när det är så synd om dig för att du ska få tandställning (Räls xo) och allt. Tack pappa ♥Blogg dag ♥

Det känns som om det var en evighet sedan jag blogga och det var det nog också. Men nu har jag tagigt mod till mig och försöker nu skriva ett inlägg bara för sakens skull vilket ni antagligen tycker värkar helt idiotiskt och det tror jag med. Jag har inget att göra så ni kommer inte undan detta inlägg mohahaha ;). Det känns som om hela mitt liv sniglar sig fram, men ändå drar dagarna iväg och det är nu drygt 2 veckor kvar till det är höstlov och jag drar ifrån tråkiga kalla Sverige till Turkiet i en vecka ♥ Just nu sitter jag och lyssna på en massa låtar från "miss Li", och trökar ;'S Ska gå och käka lite ny gjord äppelmos och mjölk. :)

Hejj svejj så länge ♥RSS 2.0