Uppdatering ♥

fick reda på att länken i förra inlägget inte funka (tack julia!) men nu är det fixat. Annars kan ni klicka >>Här<<

Kolla in: ForFashion ♥

bloglovin
Det är detta jag har hållt på mig de senaste tiden. Jag har alltså startat en blogg med min vän Lovisa. Jag kommer därför vara ganska oaktiv här på bloggen eftersom jag kommer blogga på vår blogg.
Klicka på bilden för att komma till vår blogg!

Upptagen ♥

Det är så att jag håller på med en grej som vilket gör att jag är oaktiv på här på bloggen.
Nej, jag håller inte på att starta företag eller något så stort..
Men jag tror ni kommer gilla det som kommer... återkommer så fort det är klart!

My passion ♥

Jag vet inte om ni vet det men en av de saker jag verkligen brinner för är Andra världskriget och förintelsen. Jag kan verkligen inte få någ on fakta och berättelser från denna tid. Jag har faktiskt till och med varit i Polen och besökt olika förintelseläger m.m. Jag t.ex. varit i Auschwitz (det största och mest berömda förintelselägret/konsentrationslägret). Min vän Malin har snackat om filmen Pojken i randig pjamas och jag kunde ju inte låta bli att se den. Nu när jag har sett klart filmen måste jag säga att den var väldigt sevärd. Förintelsen är något vi måste minnas förevigt och något alla ska veta om.
Det är vår skyldighet till alla de miljoner människor som blev mördade i förintelseläger/konsentrationsläger.

Uppdatering ♥

Jag tänkte att jag skulle uppdatera idag med så fanns det ingen tid kvar till det.. Jag lyckades inte ens ta en bra webcam bild till bloggen.. Återkommer imorgon!

Ännu gladare tjej ♥

Mina föräldrar har ett tag pratat om att åka någonstans på påsklovet och nu de bestämt att vi ska åka till London! Jag är super super super happy. Jag har aldrig varit London eller England så det är jättespännande. Vi blir bara borta några dagar så då hinner jag träffa kompisar på lovet också. Det var bara det jag ville säga! hihi

RSS 2.0