Glad tjej ♥

Jag såg idag att Tyra Banks hade skrivit på facebook att säsong 18 av ANTM har släppts. Lycklig tjej!

Annars så sitter jag i min säng och pluggar franska. Det är därför bloggningen är lite seg denna veckan för jag har väldigt mycket plugg!

I Wish ♥

Källa / Källa / Källa / Källa
Jag tycker det är fruktansvärt fint med några fåglar som flyger över kroppen. Speciellt över skulderbladen och handleden!
Maybe som day in the future!

This is it ♥

Min helg kommer spenderas framför datorn eftersom jag har svenska inlämning på måndag och Teknik inlämning på fradag. Wihoo!
Svenskan är bara en reccension så det går snabbt men tekniken är feta skrivuppgiften och jag har inte börjat än.. ops! Men det löser sig som alltid!

Nya tag ♥

Elin & Malin!
Idag lyser solen och jag börjar känna vår i luften. Dagarna blir ljusare och livet blir lättare att leva. Tack vare solen är jag sugen, inspererad och motiverad till att fota, blogga, ja allt. Tack vädergudarna!
Igår var jag i alla fall på en mycket trevlig tjejkväll med tre av närmsta vänner. Vi åt gott, tog kort och pratade hela kvällen.

Ny vecka ♥

Ännu en vecka har passerat och imorgon drar jag till fjällen.
Denna veckan har spenderats mycket med Lovisa eftersom vi har haft gratis träning på sportlife. Så vi har tränat nästan varje kväll.
Nu ska jag sova och imorgon blir det bilresa hela dagen.
Ha ett bra sportlov!

Hoppas ni förstår ♥

Jag vet att jag inte bloggat på typ 4 dagar. Jag måste säga att jag saknar det inte. Det är så skönt när man inte behöver tänka på att man måste pressa fram inlägg hela tiden. Jag vill inte blogga bara för att. Jag vill blogga för att jag vill visa upp mina bilder. Nu på vinterhalvåret har jag nästan inga bilder och då blir det inte så mycket bloggade. Det räcker med den skolstress jag har. Ska jag stressa över bloggen också så kommer jag att gå under.
Därför uppsattar jag inte kommentarer som "UPPDATERA" och "kan inte du uppdatera mer?". Bloggen har jag för att jag tycker det är kul. Driver jag bloggstressen mer så kommer jag inte vilja blogga mer. Så ni får välja.. Ingen bloggning alls eller inte lika många inlägg.

Snow white #2 ♥

Blev inte jättenöjd med bilder men va sjutton..

Snow white ♥

Jag har precis kommit hem från Becca och vi fotade som vanligt. Jag fick prova min nya reflexskärm så jag är glad. Vi hade Snövit tema men det blev inte så många bilder eftersom det var så himmla kallt ute. Sedan käkade vi smörgåstårta och tårta med Beccas släkt för massa folk i hennes familj fyllt år. Trevligt!
Nu städar jag mitt rum.

Gammal bild, ny redigering ♥

Testade en ny lite annorlunda redigering med hjälp av Linas video. Check it out! >>klick<<

I väntan ♥

Och The hunger games såklart!!! The Hunger Games!!!!!

Something old and something blue ♥

Det är inte varje dag man hittar en blå husvagn i skogen!

SummerLove ♥

Marcus & Becca sommaren 2011 ♥

Lugn kväll ♥

Ikväll är en lugn kväll och jag sitter vid datorn och rensar bilder samtidigt som jag knaprar på mörk choklad. I allt rensande hittade jag en mapp med "bortappade" bilder. Mycket trevligt! Här är en av dessa bilder..
Drogar även Lalehs nya skiva "sjung".

Michelle Phan ♥


Fredag ♥

Idag när jag kom hem från skolan mötte ett paket mig. I brevlådan låg nämligen min kamera t-shirt som jag så länge väntat på.
Jag skulle fått den i julklapp men det var något strul med leverantören till så det dröjde. 8 veckor fick jag vänta på denna skönhet. Men det var helt klart värt det. Jag har Small på den och den är precis lagom lös. Lagom oversize. Från Avanna.
Nu ska jag fortsätta med min Marilyn Monroe-teckning och se på One tree hill.

Grym tjej ♥

Tuff tjej som har fantasktiska videos.. Kolla in!

Today is a very good day ♥

Idag fick vi reda på resultatet på matteprovet vi hade förra veckan (kommer ni ihåg?). Matte är det ämne jag har svårast för i skolan och det är de ända ämne jag har G i. Jag har kämpat för att höja mig till VG i snart 1 år men resultaten på provet har inte varit mer än G även om jag har kunskapen. Idag fick jag i alla fall reda på vad jag fick på provet och enligt min lärare fick jag VG+++. Så nära MVG man kan komma sa han. Jag blev så glad att jag började skratta och gråta samtidigt. Lilla jag fick bättre på provet än mina kompisar som har MVG i matte. Detta är så otroligt stort för mig! Ikväll ska jag "fira" med lite ben&Jerry-glass och bara ta det lugnt. Det förtjänar jag efter allt mitt slit..

Till råga på allt så fick jag även min reflexskärm idag. Så idag är jag SuperSuper Happy!

RSS 2.0