Förkylning ♥

Jag har gått och dragit på mig en förskyldning. Det känns som typ hela världen är emot mig nu eftersom det blev as bra väder samma dag som jag blev sjuk, idag spillde jag ut massvis av snabbmakaroner i köket och jag känner mig helt okej idag men så fort jag försöker göra något blir jag astrött och måste lägga mig ner. Eftersom det är 20grader varmt och sol idag så drog jag på mig bikinin och gick ut och satte mig och läste i en solstol.
Känner mig jätte duktig att jag läser Twilight på engelska. Nu ska jag dra ut i solen igen ♥


FEL ♥

Råkade visa helt fel på den gammla designen. Här är den gammla!

Våren har kommit till bloggen ♥

Är precis klar med den nya vårigare designen, den är dock simplare för jag orkade inte göra en jätte avancerad. Vad tycker ni? Jag har även gjort bloggen bredare för att kunna lägga upp större bilder ;) ♥

gammla:

Nya:

konstigt ♥

Det kan se lite konstigt ut på bloggen ett tag nu men jag håller på att fixa den nya designen :) håll ut ♥

Veckan ♥

Jag har haft världens skönaste vecka; inga läxor, INGA prov.. Däremot har jag gjort saker varje eftermiddag men tack och lov bara roliga saker (vilket förklarar nivån på bloggningen). Jag haft sovmorgon nästan varje dag.
På bilden idag försvann min halvfärdiga serie, pennan och suddigummet..ibland blir man bara trött. Det var bara att låna en penna av bildläraren och börja om på serien, sedan när jag målat halva serien hittar jag min förra serie (den halvfärdiga). Så det hela löste sig ändå för jag ska sätta ihop serierna, så blir det säkert bra.
Har precis skrivit klart min svenska recension och har precis mejlat den till min lärare. Innan dess såg jag och min bror på Baksmällan (2:an går på bio nu) filmen var faktiskt riktigt rolig och underhållande. Nu ska jag ta min bok och lägga mig i sängen och läsa ett tag och sedan sova.. ♥
Bjuder på en bild från i lördags ♥


Black horse ♥


Är inte de här skorna underbara? ♥

De här skorna vill jag ha på skolavslutningen men 599:- känns lite saftigt.
Jag får se hur jag gör, de kanske inte änns finns i affär. I wont them sooo bad♥

Let's go ♥

Kom nyss hem efter att ha haft mopedlektion som by the way gick väldigt bra. Nu ska jag bara göra teoriprovet någon dag och sedan får jag köra moped.
Snart åker jag iväg, vilket ska bli jätte härligt. Att bara ta det lugnt en hel helg så kan jag ta ett ordentligt tag om skolan på måndag. Ska vara på en ö så jag kommer inte ha tillgång till dator eller tv vilket betyder någon slags bloggpaus. Ni får ha det så bra så hörs vi i veckan ♥

Red Nail ♥

Måste bara berätta om mitt favvo nagellack. Det kommer från HM och heter "Red nail". Det är så underbart för det är den perfakta röda färgen, det torkar hur snabbt som helst och det är billigt. Som t.ex. så målade jag naglarna imorse och på 10 min hann jag måla naglarna och de hann även torka Fantastiskt! Man kan ju inte klaga över priset eftersom det endast kostar ca. 40kr. Jag rekomenderar STARKT!

Tid ♥

jag har tänkt.. Jag följer ju bloggar och när de inte bloggar på t.ex. 3 dagar känns det som en evighet för då har jag hunnit kolla om de har uppdaterat 1 miljard gånger. När jag själv bloggar så går tiden oerhört snabbt. Jag kan skariva ett inlägg och så känns det som jag skrev det igår fast det var en vecka sedan. Jag försöker hela tiden förbättra mig och blogga mer. Problemet är bara det att det inte finns något att blogga om. Jag går i skolan hela dagarna, sitter vid dator och pluggar hela kvällarna, vart finns det intressanta i det? Regnet öser ner och jag har lika tråkigt som himmelen är grå.. Ni får helt enkelt se det såhär. Sol = många inlägg, regn = inga inlägg..

Utan glasögon vs glasögon ♥

Jag har haft glasögon sedan jag var 2 ½ så att ta på sig glasögonen på morgonen är naturligt, lika naturligt som att klä på sig. Nu när jag blivit äldre är jag så trött på att att ha glasögonen och jag vill helst ha linser, fast ändå inte. Oftast när jag tar självporträtt så tar jag av mig glasögonen eftersom jag tycker att brillorna förstör. Jag kommer skaffa linser för att ha när jag spelar fotboll men man kanske ska börja använda till vardag? Men nu ger jag frågan till er.. Vad tycker du? Glasögon eller ej? ♥

Skolan ♥

Nu ska jag snart kasta mig ut ur huset för att hinna med bussen till skolan. Måste bara berätta att imorse så hade jag sovmorgon men jag hade glömt ställa klockan men ändå så vaknade jag fem minuter innan jag skulle stiga upp. Tack och lov för det för annars hade jag missat bussen :) Hinner nog inte blogga ikväll för jag har fortfarande mycket plugg kvar men men.. nu måste jag dra.. see you ♥

Får man inte lust att dans när man hör denna? ♥


Blogg.se ♥

Vet inte om ni märkt det men blogg.se har krånglat en hel den dennaveckan och helgen vilket har lett till att alla mina inlägg inte har synts. Jag har inte heller kunnat publicera något. Men nu har det löst sig vilket är bra ♥
Det som inte är såbra nu är att jag måste plugga. Eftersom jag har 3 inlämningar och 1 prov denna veckan.. USCHH!! Jag vill bara ha sommarlov nu.

Elin, the vampire ♥


Plugg, plugg & dagens outfit ♥

Det som ligger framför mig ikväll är franska plugg. Jag har franska i b-språk och vi har prov imorgon. Dessutom har jag knappt börjat läsa på så jag kan nästan ingenting. Det posetiva med dagen var att jag började 10:50 idag vilket resulterade i att jag steg upp lite tidigare än vad jag behövde för att kunna våga håret. Vågade bara det lite slarvigt men det tar ändå ca. ½ timme. Annars har det inte hänt så mycket idag. Bjuder på en dagens dagens outfit idag för det kommer tyvärr inte komma upp fler inlägg ikväll.

Helgen / städat ♥

Var som sagt vid havet vilket var trevligt förutom att jag råka ramla i lera så mina byxor och nya converse blev bruna, vilket var väldigt kul. Annars var kvällen trevligt. Igår när jag sedan skulle öra conversen i tvättmaskinen så går ena skosnöret sönder så nu måste jag köpa nya skosnören också..
Igår åkte jag till Rebecca för att sova över hos henne vilket var väldigt trevligt. Vi gjorde massor av saker som t.ex. kolla på hennes föl som är en halv vecka och så såg vi på film men vi flumma också en hel del såklart.
Idag drog vi upp och kolla på killarna i vår klass när de spelade match.
Sedan cyklade jag hem och käkade middag och nu har jag precis städat klart mitt rum. Det behövdes verkligen..

RSS 2.0