Min historia ♥

1. Detta var allra första gången jag tog själporträtt och jag nu kan jag se att jag inte hade någon aning om vad jag höll på mig. Varken under fotograferingen och under redigerandet. Minns att jag försökte få någon ängla känsla.. lyckades jag? njaa..
2. Andra gånger var inget speciellt. Det hela blev kanske lite bättre men annars finns det inte mycket att säga. Fantasilöst!
3. Äntligen en ide! det hel lyckades helt okej. Det jag minns är att det var väldigt ansträngande att stå upp och sätta på kameran på självutlösning och sedan kasta sig på sängen. Och sedan upp igen. Det var då jag bestämde mig för att köpa en fjärrutlösare!
4. Dagen efter hade jag köpt en fjärrutlösare och jag försökte mig på samma ide. Blev frälst! nu kan jag inte leva utan fjärrutlösare.
5. Första gången jag hade en bra photoshoot. Kan fortfarande idag tycka att en del av dessa bilder är bra!
6. Efter en LÅÅÅNNGG tid tog jag självporträtt igen. Denna gången blev det mycket lyckat. Enkel men fin ide! Det var vid denna tiden jag blev galen i svartvitt!
7. Tycker om dessa bilder skarpt. Finns inte så mycket mer att säga! Svartvitt perioden höll i sig!
8. Min senaste photoshoot. Och det är enkelt se hur mycket jag har utvecklats. Jag har blivit en bättre fotograf, bättre modell, jag sminkar mig bättre, jag har bättre idéer och jag redigerar bättre. Allt är bättre! Sedan kan man ju se att jag har växt. Man kan se att jag har haft mina upps and downs men det har endå varit en kurva uppåt. Allt detta har skett på ca. 1 år och nu ser jag fram emot 2012!

Kommentarer
Postat av: Rebecka - Fotoblogg

Älskar verkligen den sista bilden!

2012-01-11 @ 15:23:03
URL: http://rebeckasfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0