Självporträtt ♥

I bilden i skolan har vi fått i uppgift att måla ett självporträtt och vi har jobbat med det några lektioner nu men nu så ska vi göra tolkningar på målningar och får ingen mer tid till porträtten så jag tog hem mitt och har nu målat klart det och tänkte visa er resultatet. Jag tycker inte att det är likt mig men jag är ändå nöjd. (jag har valt att inte måla glasögonen) :)


Snö ♥

Har kommit hem från skolan och har käkat köttbullar nu sitter jag vid datorn och blickar ut på snön som ligger utanför fönstret. Det har snöat i flera dagar och snön ligger som ett fint täcke.

Just nu väntar jag på att klockan ska gå för senare ikväll ska jag och några kompisar kolla på en annan kompis som ska ha 60-tals konsert med sin klass. Ska bli riktigt mysigt såhär på en torsdagskväll.

Bjuder på en bild som jag tog snabbt när jag kom hem från skolan.


Pensionärsjävlar ♥

Sitter och kollar på programet Pensionärsjävlar på kanal5.se och det är så himla kul. Det är ett sådan program där man kan sitta och gapskratta vid dator! Programet gåt ut på att (tror det är skådespelare) som är gammla som går runt och gör massa konstiga saker på gatan och frågar folk konstiga frågor med mera. Så kika in det alla xd


Tusen gånger starkare ♥

Snart drar jag, mamma och pappa iväg till göteborg för att se på filmen Tusen gånger starkare på bio :)

Hos beccis ♥

Åkte med Rebecca hem efter skolan idag och nu har vi varit och ridigt lite ute i den hemska blåsten men nu är vi inne värmen och jag fotar henne lite för att göra en header åt henne. Vi flummar och "dör" :) Och vi glor på "elefant on a trampoline" den är 10 min lång! gå in och kolla den alla, den bjuder på ett riktigt gapskratt :) ♥


Franska plugg ♥

Nu har jag tagit ett stort glas daim o'boy så nu är jag redo att plugga franska tills provet imorgon. Så nu ska jag plugga massa konstiga verbformer och annat skit. Men annars så är franskalektionerna ganska roliga. Vår lärare är sträng men vi lär oss massor.


Shows ♥

Har precis sett två ansnitt av Ana Gina Show och säger bara att det är ett program som man verkligen kan skratta åt. Det är som en talkshow men många roliga inslag, så ni som inte sett det klicka in på svt.se och kolla in den. En annan bra show som jag följer är Kenza och Tyra Show och det är ett program som (suprise) Kenza och Tyra gör tillsammans. Dom uppfyller nämligen massa drömmar men dom uppfyller även sina egna drömma. Det finna även något som heter Mardrömmen i programmet och det är så att Kenza och Tyra ska träna men en kille som heter Tommy och han ska få dom så tränade som möjligt för senare i serien ska Kenza och Tyra göra ett triaylon. Kika in den med :)

Gitarr ♥

För inte allt för länge sedan drog min vän louise hem för hon var här en snabbis. Det är så att vi har olika grupper i musiken och så ska man spela och sjunga en låt och vi har "love is all around" och på torsdag ska vi spela upp den så jag och Louise tränade på den eftersom vi båda ska spela gitarr och sjunga. Vi får hoppas det går bra! ♥

(Snodde pappas tröja för det var så himlans kallt i vårt hus.)


Photos and music ♥

Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan och sitter nu vid datorn och försöker rensa bilder och tro mig det behövs för jag kvar nästan alla bilder som jag tagit sedan jag fick min systemkamera (de är en del bilder kan men säga) det finns även bilder som jag tagit innan så jag har kanske 70 mappar med ungefär 250 bilder i varje. Så det är bara att börja rensa, men allt går lättare om man sätter på spotify och sjunger med i låtarna med sin falskaste stämma.
Bjuder på någon gammal bild sålänge ;) (suddig som tusan)


Ny design ♥

Äntligen har jag fått till en ny bloggdesign! Och nu **** ska jag blogga. Jag kände att med lite motivation skulle jag blogga mer och då ville jag bland annat byta design! Kvalitén är kanske inte den bästa men det ska jag fixa någon gång. Designen är gjord i gimp i brist på ett photoshop (tror jag ska önska mig det i julklapp). Men nu måste jag upp och plocka ner min hemgjorda fotostudio som bilden från headern kommer ifrån. Enjoy! ♥

Hårfärg ♥

Nu i höstens mörker har jag så stor lust att färga mitt hår mörkt.
Hade jag passat i mörkt hår? (redigeringen är kanske inte världsbäst men det är förändringen som är det ni ska kolla på)
Kan till och med tänka mig ännu mörkare :)


Vill ha:                                                             Har nu:
  

RSS 2.0